Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
15000 Dërgoni me MyDHL

Dërgoni, Importoni dhe Monitoroni Dërgesat Tuaja! MyDHL - Zgjidhja Jonë e Menaxhimit të Dërgesës e Thjeshtë Në Përdorim.

Hyni dhe Filloni të Dërgoni Tani External Link / New Window
Dorëzim Ekspres

Ne dorëzojmë Shpejtësi!

Dorëzimi ekspres me korier nga specialistët në dërgesat ndërkombëtare.
Dërgoni me DHL Express
Puna tek DHL

IMAGINE WORKING FOR A COMPANY THAT KEEPS THE WORLD IN MOTION

Gjeni më shumë
 

Excellence. Simply Delivered.

Dërgesa ndërkombëtare ekspres; transport mallrash global nëpërmjet ajrit, detit, rrugëve dhe hekurudhave; zgjidhje magazinimi që nga paketimi, te riparimet e ruajtja; dërgesa të postës në të gjithë botën; dhe shërbime të tjera logjistike të përshtatura – me çdo gjë që bën DHL-ja, ne i ndihmojnë njerëzit të lidhen dhe të përmirësojnë jetën e tyre.

Me një rrjet global me mbi 220 vende dhe territore në të gjithë globin, DHL-ja është kompania më ndërkombëtare në botë dhe e që mund të ofrojë zgjidhje për një numër pothuaj të panumërt nevojash logjistike.

DHL-ja është pjesë e grupit lider për dërgesat postare dhe çështjet logjistike në botë, Deutsche Post DHL dhe përfshin tre vizione: DHL Ekspres, DHL Dërgesa postare të mëtejshme globale dhe dërgesa mallrash, si dhe DHL Zinxhiri i furnizimit.

Mësoni më shumë rreth qasjen tonë