Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Shërbime Opsionale – Zgjeroni Mundësitë e Zgjedhjes për Dërgesat Tuaja

DHL ofron një gamë të gjerë Shërbimesh Opsionale – duke filluar nga dorëzimet jo-standarte dhe opsionet e faturimit deri tek dërgesat me mbrojtje ambienti. Në këtë mënyrë, ne ju ofrojmë fleksibilitet për të zgjedhur shërbimin që i përshtatet më mire nevojave tuaja kur përdorni shërbimin tonë mbarëkombëtar ekspres.
Ju lutemi, kini parasysh se jo të gjithë Shërbimet Opsionale janë të mundshme për çdo dërgesë ose në çdo shtet.

Pagesa Shtesë për Shërbime Opsionale për dërgesa ndërkombëtare

Shërbim me Zgjedhje Tarifimi Pagesa Shtesë
Siguracioni i Mallit Sipas vlerës së dërgesës 10.00 EUR ose 1% e vlerës së deklaruar nëse është më e lartë
Extended Liability Për dërgesë 4.00 EUR
Paketimi i Pagueshëm Për artikull 3.00 EUR
Saturday Pickup Per shipment 20 Euro ose 0.22 Euro për kg nëse është më e lartë
Saturday Delivery Per shipment 40 Euro ose 0.45 Euro për kg nëse është më e lartë
Dedicated Pickup Per shipment 20 Euro ose 0.22 Euro për kg nëse është më e lartë
Dedicated Delivery Per shipment 40 Euro ose 0.45 Euro për kg nëse është më e lartë
Tërheqja e Dërgesës nga Klienti For 7 calendar days Pa pagesë
Ridrejtim i Dërgesës Për dërgesë Pa pagesë
Detyrimet doganore dhe taksat e Paguara Për dërgesë 18.00 EUR
Pagesa Shtesë për Shërbimet me Zgjedhje për dërgesat brenda vendit

Shërbim me Zgjedhje Tarifimi Pagesa Shtesë
Sigurim i Dërgeses Sipas vlerës së mallit 5.00 Euro ose 1% e vlerës së mallit për vlera më të larta
Tërheqje ditën e Shtunë Për dërgesë 10.00 Euro ose 0.22 Euro për kg nëse është
Dorëzim ditën e Shtunë Për dërgesë 20.00 Euro ose 0.22 Euro për kg nëse është më e lartë
Tërheqje e Dedikuar Për dërgesë 10.00 Euro ose 0.22 Euro për kg nëse është
Dorëzim i Dedikuar Për dërgesë 20.00 Euro ose 0.22 Euro për kg nëse është më e lartë
Shërbimet dhe Pagesat shtesë opsionale llogariten veç nga tarifat e aplikueshme të transportit. Ato do të faturohen në përputhje me tarifat e publikuara aktuale në momentin e rezervimit të dërgesës. Udhëzuesi i Tarifave dhe Kohës Tranzit të DHL Express, është i disponueshëm për shkarkim.

Për të filluar dërgimin sot Dërgoni taniExternal Link / New Window