Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
15000 MyDHL+ i Ridizenjuar

Vjen së Shpejti

Gjurmo dërgesa, dërgo online dhe merr tarifa, informacione ose suport - të gjitha në website tonë të ridizenjuar.
Shikoni pamjen e re
Dorëzim Ekspres

Ne dorëzojmë Shpejtësi!

Dorëzimi ekspres me korier nga specialistët në dërgesat ndërkombëtare.
Dërgoni me DHL Express

DHL Express—Numer Nje ne Transportin Ekspres

Si nje lider global ne sherbimin ekspres, DHL Express ju terheq dergesen tuaj per ta dorezuar atje ku keni nevoje dhe atje kur deshironi te mberrije.
 
Transporti Ekspres me DHL
Merr këshilla të kualifikuara mbi transportin dhe suport në lidhje me doganën për të përgatitur dhe administruar sa më mire dërgesat tuaja ekspres!
 
 
Udhezuesi i Sherbimeve DHL Express
DHL-ja ju ofron nje game te gjere mundesish dorezimi.
 
 
Ship and Pay with Cash
Ready to ship online using cash? Register for MyDHL+ to ship globally.
 
 
 

I ri në DHL Express?

richtextCenter linkContainerLeft linkContainerLeft