Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Gjurmoni Dergesat DHL Express

Kjo është mënyra më e shpejtë për të kontrolluar statusin e dërgesës suaj. Nuk ka nevojë të telefononi Shërbimin me Klientin – rezultatet tona online ju ofrojnë progresin në kohë reale dhe të detajuar të dërgesës suaj gjatë lëvizjes së saj të shpejtë nëpër rrjetin e DHL-së.
Gjurmimi

Gjurmoni deri ne 10 numra ne te njejten kohe. Ndajini me presje (,) ose duke shtypur butonin (enter).

Nëse preferoni të flisni personalisht me dikë mbi vendndodhjen e dërgesës suaj, ju lutemi kontaktoni Sherbimin me Klientin.