Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Gjurmoni duke perdorur Referencen e Derguesit

DHL-ja ju lejon te gjurmoni dergesen tuaj ekspres duke perdorur nje numer reference te personalizuar. Duke plotesuar kete reference ne faturen tuaj ajrore (AWB) te gjithe zoteruesit e numrit te llogarise se DHL-se kane mundesi te dallojne dergesat e tyre ne faturen permbledhese.
Gjurmoni me Reference te Derguesit

Fushat e shenjuara me (*) jane te detyrueshme

Nese deshironi te flisni personalisht me dike mbi vendndodhjen e dergeses suaj, ju lutemi kontaktoni me Sherbimi me Klientin.

Termat & Kushtet

Ju jeni i autorizuar te perdorni sistemin e gjurmimit vetem per te gjurmuar dergesat transportuar me DHL-ne, per ose nga ju. Asnje perdorim tjeter nuk mund te behet ne sistemin dhe informimin e gjurmimit nese nuk eshte pranuar me pare nga DHL-ja.
 
 
Gjurmimi
Gjurmimi Me teper Opsione Gjurmimi