Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Mjetet e Gjurmimit Express per te gjitha Nevojat tuaja

Mjetet e gjurmimit DHL Eexpress ju ofrojne informacionin e fundit, ne kohe reale, direckt ne kompjuterin tuaj, telefonin mobile apo te nje pajisjeje tjeter. Ato jane te perdorshme nga te gjithe klientet e DHL-se, pavaresisht nga menyra se si jane rezervuar apo pergatitur dergesat.

DHL eTrack

DHL eTrack mund te gjurmoje 50 dergesa ne te njejten kohe dhe funksionon ne cdo adrese te rregullt e rregullt email te rregullt, si ne kompjuter, telefon mobile, apo te nje pajisjeje tjeter.

Fale sistemit tone efikas te gjurmimit, ne do t`ju pergjigjemi mbi statusin e duhur per te gjitha dergesat brenda nje minute.

DHL ExpresSMS

DHL ExpressSMS i lejon perdoruesit e telefonave mobile te gjurmojne progresin e nje dergese te vetme. Thesht si tekst vendosni numrin e AWB-se dhe do te pergjigjemi mbi statusin brenda pak sekondave. Ju mund t`ia dergoni tekstit kolegeve dhe klienteve per t`i mbajtur edhe ata ne dijeni.

DHL ExpressWAP

DHL ExpressWAP ju lejon te merrni informacion sherbimi te DHL-se ose te gjurmoni dergesen kudo, ne cdo kohe, ne gjithe boten nga cdo sigurues WAP.
 
Gjurmimi
Gjurmimi Me teper Opsione Gjurmimi