Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Shërbime dhe Suport Doganor

Ne jemi eksperti juaj Doganor i personalizuar! DHL Express proceson miliona hyrje Doganore çdo ditë, duke na bërë ne një nga agjentët Doganorë më të mëdhenj në botë. Ne përdorim ekspertizë lokale për të kuptuar rregullat e ndryshme Doganore – që do të thotë për klientët tanë – dërgesat zhdoganohen me shpejtësi dhe efikasitet.