Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Shërbime Doganore – Kontrolli i Veprimeve të Importit dhe Eksportit

DHL Express është specialiste ndërkombëtare në transport, me njohuri dhe eksperiencë të gjerë në trajtimin e çështjeve doganore në mbarë botën. Për qetësinë dhe sigurinë tuaj, ne ofrojmë një gamë të gjerë suporti doganor për proçese zhdoganimi standarte si edhe proçese zhdoganimi jo-rutinë. Duke siguruar që zhdoganimi të jetë një proçes i qetë dhe efikas, ne sigurojmë që dërgesat tuaja të mbërrijnë sa më shpejt që të jetë e mundur, dhe ju krijojmë mundësinë të fokusoheni lirshëm në biznesin tuaj.