Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pergatisni dhe Printoni Dokumentacionin Doganor

Format tona do t`ju vijne ne ndihme te kuptoni cfare informacioni nevojitet per dergesat me vlere doganore. DHL-ja ju udheheq shume shpejt duke pergatitur te gjithe dokumentacionin e rendesishem. Thjesht, zgjidhni nje nga opsionet e formave si me poshte dhe pergatisni on-line nje fature!

Dokumentacioni Doganor - guida jone hap pas hapi

Te gjitha dergesat tuaja jo-dokument duhet te shoqerohen gjithmone me nje fature. Zgjidhni nje nga opsionet me te pershtatshme te faturave, klikoni ne link, plotesoni formen dhe printojeni ate.
Nese jeni duke derguar nje dergese me qellime tregtare, me vlere komerciale, perdorni:

Fature Komerciale
Nese jeni duke derguar nje dergese me qellime tregtare, me vlere komerciale, por tarifa paguhet nga dikush qe nuk eshte as derguesi dhe as marresi i dergeses, perdorni:

Fature Komerciale Paguar nga Pala e 3-te
Nese jeni duke derguar nje dergese jo per qellime tregtare, jo per qellime biznesi, p.sh per dhurate, moster apo dergese e ardhur gabimisht, perdorni:

Fature Proforma per Qellime Jo-Biznesi