Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Shpjeguesi Terminologjik i Doganes

Dogana ka gjuhen e saj per perdorim te vet si dhe terminologji qe nganjehere na duket e ngaterruar. Fjalorthi yne paraqet disa ose termat me te perdorur gjate transportit te jo- dokumentave kudo ne bote.