Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Express dhe Procesi Doganor-Punojne sebashku per dorezim

Dogana - nje fjale e thjeshte dhe kuptimplote - por si e perkufizojme kete fjale ne perputhje me biznesin tone? Mesoni si DHL Express i pershtatet games se gjere te rregullave doganore dhe procesit doganor te dergeses suaj per nje qellim te vetem; ta dorezoje ate.