Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Çfarë janë Detyrimet dhe Taksat?

Kur transportohen mallra përreth kufijve ndërkombëtare, dërgesat janë subjekt ndaj detyrimeve dhe taksave të vendosura nga dogana në shetin e destinacionit.
 
Nisja e Dërgesave
Kur transportoni nëpër botë është e rëndësishme të kuptoni detyrimet dhe taksat.
 
 
Marrja e Dërgesave
Keni marrë një pako dhe ju nevojitet të kuptoni detyrat tuaja për të paguar detyrime dhe taksa?