Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Zgjidhje Dërgimi të Përparuara-Kontroll Total

DHL e bën dërgimin ekspres të thjeshtë dhe efikas për mbajtësit tanë të llogarisë. Nga programi i lehtë-për-tu përdorur i PC deri tek menaxhimi i hapur i dërgimit ose zgjidhjet e biznesit plotësisht të integruara – ne jemi të lumtur të diskutojmë zgjidhjen e duhur për ju.
Kontaktoni me Departamentin e Shitjeve të DHL

Çfarë është DHL EasyShip?

DHL EasyShip është një zgjidhje e integruar e manaxhimit të ngarkesave. E projektuar për dërgues me volum të madh dërgesash, DHL EasyShip është një mjet i fuqishëm i cili ristrukturon procesimin e dërgesës tuaj dhe rrit shpejtësinë dhe produktivitetin. DHL EasyShip përmbush nevojat tuaja, që nga zinxhirët e furnizimit shumë-kombëtarë deri tek kompanitë me funksion qëndror të dërgesave.

DHL EasyShip mund të operojë në një kompjuter të vetëm ose nëpërmjet rrjetit tuaj lokal, kështu që ju mund të kaloni aksesin tek disa përdorues.

Si mund t’ju ndihmojë DHL EasyShip?

  • Ristrukturon procesimet e dërgesave duke përgatitur waybill-e, etiketa dhe dokumentacione doganore
  • Përdor funksionalitetin e dërgimit me një klikim për të përgatitur dërgesa të shpeshta ose periodike
  • Ofron gjurmim në kohë reale, llogaritje çmimi të menjëhershme dhe raporte të rregullueshme
  • Ruan historikun e dërgesës dhe një libër të gjerë adresash
  • Lejon importin dhe eksportin e të dhënave për integrim me aplikacionet e klientëve
  • Mbështet listat e postimeve të dërgesës, njoftimet paraprake dhe dërgesat e shtyra
  • Vjen me mbështetje të plotë teknike, duke përfshirë trajnimin, dokumentacionin, helpdesk, të reja dhe mirëmbajtje të faqes
Kontaktoni me Departamentin e Shitjeve të DHL

Çfarë është DHL eMailShip?

DHL eMailShip është një përshtatje e formateve të ripërdorshme dhe instruksioneve hap pas hapi të DHL, të cilat janë dizenjuar posaçërisht për ta bërë dërgimin të shpejtë, të thjeshtë dhe të favorshëm duke përdorur vetëm email-in tuaj. Ideal për bizneset e vogla dhe të mesme, me vendndodhje dhe përdorues të decentraliazuar të shumtë, DHL eMailShip ju mundëson të përgatisni dhe të printoni waybill-e DHL, formularë dërgesash, dokumenta për doganë dhe formate pick up-i –pa patur nevojë të keni akses në programe ose mjete online! Gjithashtu, ju mund të merrni njoftime dorëzimi dhe të rezervoni pick up me korrierin nëpërmjet email-it me DHL eMailShip.

Si mund t’ju ndihmojë DHL eMailShip?

 
 
Gjurmimi
Gjurmimi Me teper Opsione Gjurmimi