Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Integrated Shipping Solutions – Customization and FlexibilityZgjdhje të Integrimit të DHL – Personalizimi dhe Fleksibiliteti

DHL e bën transportin ekspres të lehtë dhe efiçent me zgjidhje biznesi plotësisht të integruara

Çfarë janë Zgjidhjet e Integrimit të DHL?

Zgjidhjet e Integrimit të DHL janë mundësi shërbimesh interneti online të integruara që ofron mundësitë e shërbimit të DHL, kohët e tranzitit, tarifat, rezervimet për pick up për dërgesën dhe korrierin bashkë me gjurmimin e dërgesës nga më shumë se 140 shtete në botë. Duke përdorur Zgjidhjet e Integrimit të DHL, klientët mund të përfshijnë funksionin e transportit me DHL në website e tyre, aplikacionet e shërbimit me klientin ose sisteme të procedimit të kërkesave.

Kur mund të përdorni Zgjidhjet e Integrimit të DHL?

  • Ideale për dërgues dhe partnerë software të cilët duan të përdorin një aplikacion të brendshëm për shërbimet e DHL, siç janë printimi i etiketave dhe gjurmimi
  • Alternativë e shkëlqyer dhe fleksibël kur aplikacionet e tjera për transportin me DHL nuk përmbushin kërkesat
  • Lidhet posaçërisht me përdoruesit me eksperiencë në shërbimet e internetit dhe mesazhet XML
  • Ideale për shtimin e funksionalitetit të faqeve web ose dyqaneve web

 
Për më shumë informacion, Kontakto me Shitjet e DHL Express.