Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Sherbime brenda vendit—Dorezim Express Lokal

Sherbim Express brenda vendit tuaj me gamen e gjere te produkteve te DHL-se dhe mundesive te shumta dorezimi: dorezim i garantuar diten tjeter ne kohe kritike, deri tek zgjedhje per dorezim te dergesave me pak urgjente.

Udhezuesi i Sherbimit Express


Kohe e Percaktuar

Service Delivery Commitment Links
DHL EXPRESS 12:00 DOMESTIC Me kohë kritike: dorëzim në ditën tjetër të mundshme brenda ores 12:00 në mesditë. More Infoabout DHL Express 12:00 DomesticDHL Express 12:00 Domestic
Dërgo Tani Dërgo Online Tani
DHL EXPRESS 18:00 DOMESTIC Ndikuese ne kohe: dorezim ne diten tjeter te mundshme
More Infoabout DHL Express 18:00 DomesticDHL Express 18:00 Domestic
Dërgo Tani Dërgo Online Tani