Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Sherbimet brenda vendit - Dorezim Express Lokal

Sherbim Express brenda vendit tuaj me gamen e gjere te produkteve te DHL-se dhe mundesive te shumta dorezimi: dorezim i garantuar diten tjeter ne kohe kritike, deri tek zgjedhje per dorezim te dergesave me pak urgjente.

DHL EXPRESS 12:00 DOMESTIC

Një dorëzim derë më derë përpara orës 12:00 në mesditë në ditën tjetër të mundshme të biznesit.
  • Per nevojat e transportit ndikuese ne kohe
  • Rimbursim i pareve te garancise dhe njoftim proaktiv i dorezimit
  • Procedure standarde rezervimi dhe mbeshtetje ndaj klientit
  • E aplikueshme ne te gjitha vendet ne qendrat me te rendesishme te bizsnesit

DHL EXPRESS 18:00 DOMESTIC

Dorezim brenda vendit ne fundin e dites tjeter te mundshme te biznesit
  • Per nevojat e transportit ndikuese ne kohe
  • Njoftim proaktiv dorezimi vetem sipas kerkeses
  • Procedure standarde rezervimi dhe mbeshtetje ndaj klientit
  • E aplikueshme per te gjitha vendet per terheqje dhe dorezim