Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Sherbime Eksporti-Dorezim Express nderkombetar

Sherbim Express ne vende te tjera me gamen e gjere te produkteve te DHL-se dhe mundesive te shumta dorezimi: dorezim brenda dites, dorezim i garantuar diten tjeter, kritike ne kohe, deri tek zgjedhja per dorezim te dergesave me pak urgjente.

Udhezues i Sherbimeve Eksport


Kohe e Percaktuar

Sherbimi Marreveshja e Dorezimit Links
DHL EXPRESS 9:00 Me kohë kritike: dorëzim në ditën tjetër të mundshme brenda ores 9:00 në mëngjes.
Me teper informacionabout DHL Express 9:00DHL Express 9:00
Dërgo Online TaniDërgo Online Tani
DHL EXPRESS 10:30 Me kohë kritike: dorëzim në ditën tjetër të mundshme brenda ores 10:30 në mëngjes.
Me teper informacionabout DHL Express 10:30DHL Express 10:30
Dërgo Online TaniDërgo Online Tani
DHL EXPRESS 12:00 Me kohë kritike: dorëzim në ditën tjetër të mundshme brenda ores 12:00 në mesditë.
Me teper informacionabout DHL Express 12:00DHL Express 12:00
Dërgo Online TaniDërgo Online Tani
DHL EXPRESS WORLDWIDE Kohe e Percaktuar: Dorezim door to door ne fundin e dites tjeter te mundshme
Me teper informacionabout DHL Express WorldwideDHL Express Worldwide
Dërgo Online TaniDërgo Online Tani