Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Kohe e Percaktuar - Terheqja dhe Dorezimi i dergesave kritike ne kohe

Per dorezim mbareboteror "door to door" specifike ne kohe, ose ne diten tjeter te mundshme te biznesit, zgjidhni sherbimet ekspres te DHL-se me Kohe te Percaktuar. Shtrirja globale dhe skuadrat lokale ju sigurojne dorezim te shpejte me gjurmim aktiv dhe zhdoganim te sigurte.

DHL EXPRESS 9:00

Një dorëzim derë më derë përpara orës 9:00 në mëngjes në ditën tjetër të mundshme të biznesit
 • Per nevojat e transportit kritike ne kohe
 • Rimbursim i parave te garancise dhe njoftim proaktiv te dorezimit
 • Procedure standarde e rezervimit dhe mbeshtetje ndaj klientit
 • E aplikueshme per vende specifike te shume qendrave te biznesit

DHL EXPRESS 10:30

Një dorëzim derë më derë përpara orës 10:30 në mëngjes në ditën tjetër të mundshme të biznesit
 • Per nevojat e transportit kritike ne kohe
 • Rimbursim i pareve te garancise dhe njoftim proaktiv i dorezimit
 • Procedure standarde e rezervimit dhe mbeshtetje ndaj klientit
 • E aplikueshme per vende specifike e shume qendrave te biznesit

DHL EXPRESS 12:00

Një dorëzim derë më derë përpara orës 12:00 në mesditë në ditën tjetër të mundshme të biznesit
 • Per nevojat e transportit me kohe kritike ne kohe
 • Rimbursim i pareve te garancise dhe njoftim proaktiv i dorezimit sipas kerkeses
 • Procedure standarde e rezervimit dhe mbeshtetje ndaj klientit
 • E aplikueshme per vende specifike te shume qendrave te biznesit

DHL EXPRESS WORLDWIDE

Dorezim door to door ne fundin e dites tjeter te mundshme te biznesit
 • Per nevojat e transportit ndikuese ne kohe
 • Njoftim proaktiv i dorezimit sipas kerkeses
 • Procedure standarde e rezervimit dhe mbeshtetje ndaj klientit
 • E aplikueshme ne te gjitha vendet mbareboterore per terheqje dhe dorezim

DHL EXPRESS ENVELOPE

Dorezim door to door i dokumentave deri ne 250g ne fundin e dites tjeter te mundshme te biznesit
 • Per nevojat e transportit ndikuese ne kohe
 • Vetem dokumenta
 • Perfshire zarf i posacem dedikuar per kete lloj produkti
 • E aplikueshme per vende specifike dorezimi per te dorezuar ne mbare boten

DHL EXPRESS EASY

Dorezim ne fundin e dites tjeter te mundshme te biznesit per dergesa, te cilat jane pranuar ne Pikat e Sherbimit DHL
 • Per nevojat e transportit ndikuese ne kohe
 • E aplikueshme vetem ne Pikat e Sherbimit DHL
 • Paketim i vecante dhe i lehte per tu perdorur per dergesa nga 500 g deri ne 25kg
 • Pagesa vetem ne cash ose credit card