Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Kohe e Percaktuar—Dorezim i dergesave Importit ndikuese ne kohe

Per dorezim mbareboteror “door to door” te vendit tuaj ne kohe specifike, ose ne diten tjeter te mundshme te biznesit, zgjidhni sherbimet ekspres te DHL-se me Kohe te Percaktuar. Shtrirja globale dhe skuadrat lokale ju sigurojne dorezim te shpejte me gjurmim aktiv dhe zhdoganim te sigurte.

DHL EXPRESS WORLDWIDE IMPORT

Dorezim “door to door” iI importit ne adresen e vendit tuaj ne fundin e dites tjeter te mundnshme te biznesit
  • Per nevojat e transportit ndikuese ne kohe
  • Njoftim proaktiv i dorezimit sipas kerkeses
  • Rezervimo me ane te Sherbimit me Klientit
  • Pagesa e transportit mund te paguhen nga marresi ose palae e 3-te
  • E aplikueshme ne te gjitha vendet mbareboterore per terheqje dhe dorezim