Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Transporti Ekspres

Filloni të dërgoni sot! Këtu ju mund të dërgoni një paket,merrni tarifat për dërgesat,gjeni vendndodhjet dhe të mësoni më shumë rreth dërgesave me DHL Express. Ne jemi këtu për t’ju mbështetur me ekspertizën tonë Doganore, shumëllojshmëri zgjidhjesh për dërgesat e juaja dhe njohuri të pasura në transportin ndërkombëtar.