Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Udhezues mbi Transportimin e Mallrave te Rrezikshme

DHL Express ka përvojë domethënëse në transportin e Mallrave të Rrezikshme. Mesoni me shume mbi kushtet dhe rregullat per tu siguruar nese dergesat tuaja jane “te pelqyeshme” per tu derguar.

Transportimi i Mallrave te Rrezikshme

DHL-ja eshte themelues i transportit te Mallrave te Rrezikshme dhe si nje kompani lider i transportit dhe logjistikes, DHL Express ndjek me perpikmeri rregullat si me poshte:

  • IATA per transport ajror, e aplikueshme per te gjitha vendet qe punojne ne baze te rregullave ICAO dhe cdo linje tjeter qe punon ne baze te rregullave IATA
  • ADR per transport rrugor, e aplikueshme per te gjitha vendet qe kane adoptuar konventen ADR ne legjislacionin e tyre si dhe brenda Europes.
  • Legjislacione të tjera kombëtare të aplikueshme, në varësi të origjinës, tranzitit dhe destinacionit të dërgesës
Në rast se nuk jeni të sigurt se cilat rregulla aplikohen në rastin tuaj, ju lutemi kontaktoni Shërbimin me Klientin.