Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Shtesa çmimi për Veprimtari të Veçanta

DHL Express është e angazhuar për tu ofruar klientëve shërbimin më të mirë të dorëzimit, dhe kjo është arsyeja për të cilën ne vazhdojmë të ofrojmë mbulim në më shumë pjesë të botës krahasuar me çdo kompani tjetër.
Për të ruajtur një nivel të qëndrueshëm të lartë shërbimi, DHL Express mbledh një shtesë çmimi për veprimtaritë e veçanta sipas kushteve të caktuara. DHL Express vlerëson rregullisht nivelin e këtyre shtesave të çmimeve për të pasqyruar kostot e ndryshueshme të lidhura me ofrimin e veprimtarive të veçanta, dhe ne përpiqemi të sigurojmë që këto pagesa mbeten të favorshme dhe të arsyeshme për klientët tanë.

Në rast se keni pyetje mbi pagesat shtesë ju lutem na kontaktoni.