Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Waybill-et Ekspres – Siguroni Saktësi për Dorëzim të Shpejtë

Për çdo dërgesë ekspres që ju nisni me DHL, duhet të plotësohet një Waybill – kjo ndihmon dorëzimin në kohë, të saktë e të sigurt.
Për të plotësuar në mënyrë sa më të saktë, me kosto efektive dhe shpejt, ne ju rekomandojmë të dërgoni online.

Perse me nevojitet Fatura Ajrore (AWB)?

  • I tregon DHL-së destinacionin e dërgesës, çfarë shërbimi kërkoni dhe si dëshironi të paguani.
  • Ju shpjegon juve termat dhe kushtet mbi të cilat ne ofrojmë shërbimin tonë. Ju lutemi t’i lexoni me kujdes ato, sepse ato kufizojnë dhe në disa raste përjashtojnë përgjegjësinë tonë.
  • Ju ofron dëshminë e dërgesës, me një numër unik të cilin mund ta përdorni në faqen tonë të internetit për të gjurmuar dërgesën tuaj.
  • I tregon Doganës çfarë përmban dërgesa juaj, në mënyrë që të zhdoganohet shpejt dhe të ecë më shpejtësi drejt destinacionit final pa vonesa.
Kur ju dërgoni online, ne ju drejtojmë në hapat e plotësimit të Waybill-it të saktë.