Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pesha Volumetrike: DHL Express

Kostoja e nje dergese mund te ndikohet nga hapesira qe ze ajo ne avion, me teper se sa pesha e saj aktuale fizike. Kjo eshte pesha volumetrike (ose dimensionale.)

Perdorni Mjetet tona per te Perllogaritur Peshen Volumetrike

Si te Perllogarisim Peshen Volumterike te Dergesave tuaja Express

Divizori i peshes volumetrike ka ndryshuar me 5000 dhe aplikohet per produktet DHL Express, Same Day, Time Definite dhe Day Definite sipas formulas si me poshte:

gjatesi*gjeresi*lartesi/5000 për pjesë të dërgesës

Perdorni mjetet perllogaritese per te percaktuar peshen volumetrike te dergesave DHL Express.
Tipi i Pakos
Tipi i Pakos
Njesite e matjes
Njesite e matjes
Measures
cm
cm
cm
Conversion Weight kg