Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Kontakt: DHL Express

DHL Express mirepret kerkesat, komentet dhe sugjerimet tuaja.
Nese keni ndonje pyetje mbi produktet dhe sherbimet e DHL Express, si dokumenta ekspres, pako, apo keni pyetje lidhur me sherbimet express me dite te percaktuar, ju lutemi plotesoni formen si me poshte.

Nese jeni i pasigurte, ju lutemi kthehuni ne Qendra e Kontaktit dhe zgjidhni perseri.

Ne te kundert na kontaktoni ne numrin e telefonit: +355 4 2406666

Detajet Tuaja

Fushat e shenjuara me (*) jane te detyrueshme per tu plotesuar

(p.sh.: +355 4 222 7667 per AL)

Detajet e Komenteve

Zgjidhni Tipin e Komentit *


 
 
 
  

Nëse doni të mësoni më tepër se si DHL-ja i përdor të dhënat tuaja personale, ju lutemi të lexoni Deklaratën tonë të Mbrojtjes së të Dhënave.
 
 
Gjurmimi
Gjurmimi Me teper Opsione Gjurmimi