Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Ankesë? Kompliment? Kontaktoni Direkt me Drejtuesit!

Në DHL Express ne angazhohemi për të ofruar cilësi shërbimi të shkëlqyer dhe ne përpiqemi ta kryejmë mirë që herën e parë, çdo herë! Gjithësesi, në ndonjë rast, shërbimi ynë mund të mos jetë në nivelet e larta që ju prisni nga ne. Nëse ky është një rast i tillë, atëherë Qirjako Koçollari (Drejtor i Përgjithshëm) dhe Elira Marku (Supervizore e Shërbimit me Klientët) duan të dëgjojnë të parët ankesat tuaja.
Sigurisht që qindra klientë mbështeten tek DHL Express çdo ditë për dërgesat e tyre dhe nëse ne realisht ju kemi bërë përshtypje, Qirjako Koçollari dhe Elira Marku do të dëshironin të dëgjonin edhe mbi këtë gjë.
Të kuptuarit e mendimeve tuaja mbi shërbimin që keni marrë – i mirë apo i keq – është jetësor për të na ndihmuar ne për t’i dhënë formë biznesit tonë në mënyrë që t’ju shërbejmë sa më mirë. Kështu që thjesht zgjidhni Qirjako Koçollari ose Elira Marku dhe vërini në dijeni mbi mendimin tuaj. Ju lutemi, përfshini numrin tuaj të telefonit nëse dëshironi t’ju kontaktojmë!

Qirjako Koçollari
Drejtor i Përgjithshëm DHL Express Albania


“Ne e dimë që biznesi juaj është në vartësi të nivelit të lartë të shërbimit të DHL, dhe kur ai duhet të jepet, përgjegjësia ngelet tek unë.”

Email Qirjako Koçollari

Elira Marku
Supervizore e Shërbimit me Klientët, DHL Express Albania


“Matja e vërtetë e shkëlqimit të shërbimit ndaj klientit, është mënyra sesi ne reagojmë kur gjërat nuk shkojnë mirë.”

Email Elira Marku
Qirjako Koçollari dhe Elira Marku do të sigurojnë që ankesat tuaja të shqyrtohen menjëherë dhe ju do të merrni një përgjigje brenda një dite pune.
Nëse ju nevojitet ndihmë e menjëhershme kontaktoni Shërbimin me Klientët të DHL Express.
 
Gjurmimi
Gjurmimi

Gjurmoni deri ne 10 numra ne te njejten kohe. I ndani me presje (,) ose jepini (enter).


Me shume opsione gjurmimi