Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Ankesë? Kompliment? Kontaktoni Direkt me Drejtuesit.

DHL Express mirëpret kërkesat tuaja të përgjithshme, komentet dhe sugjerimet tuaja.
Fushat e shenjuara me (*) jane te detyrueshme per tu plotesuar.
 

Nëse doni të mësoni më tepër se si DHL-ja i përdor të dhënat tuaja personale, ju lutemi të lexoni Deklaratën tonë të Mbrojtjes së të Dhënave.