Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
Dorëzim Ekspres

Ne dorëzojmë Shpejtësi!

Dorëzimi ekspres me korier nga specialistët në dërgesat ndërkombëtare.
Dërgoni me DHL Express
Puna tek DHL

Duke lidhur njerëzit.
Duke përmirësuar jetën.

Përjetoni shpirtin e punës tek DHL.
Gjeni më shumë
 

Excellence. Simply delivered.

Dërgesa ndërkombëtare ekspres; transport mallrash global nëpërmjet ajrit, detit, rrugëve dhe hekurudhave; zgjidhje magazinimi që nga paketimi, te riparimet e ruajtja; dërgesa të postës në të gjithë botën; dhe shërbime të tjera logjistike të përshtatura – me çdo gjë që bën DHL-ja, ne i ndihmojnë njerëzit të lidhen dhe të përmirësojnë jetën e tyre.

Me një rrjet global me mbi 220 vende dhe territore në të gjithë globin, DHL-ja është kompania më ndërkombëtare në botë dhe e që mund të ofrojë zgjidhje për një numër pothuaj të panumërt nevojash logjistike.

DHL është pjesë e ndërmarrjes postare dhe e logjistikës drejtuese në botë Grupi Deutsche Post DHL dhe përfshin njësitë e biznesit DHL Ekspres, DHL Pako, DHL Tregti Elektronike, DHL Dërgimi Botëror, DHL Mallra dhe DHL Zinxhiri i Furnizimit.

Mësoni më shumë rreth qasjen tonë