Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Duke lidhur njerëzit.
Duke përmirësuar jetën.

Përjetoni shpirtin e punës tek DHL.

Mundësi ngazëllyese anembanë botës

Puna tek DHL do të thotë marrja përsipër e përgjegjësisë, kontrolli i sfidave dhe zhvillimi vazhdimisht si pjesë e një ekipi të shumëllojshëm dhe botëror. Kontribuoni ndaj suksesit tone përmes mundësive të ndryshme ngazëllyese për karrierë dhe bëhuni pjesë e ndërmarrjes kryesore botërore të logjistikës.
Studentë
Si student, do të keni mundësinë për të fituar përvojë fillestare profesionale në DHL.
 
 
Funksionet dhe mbështetja
Ne sigurojmë mundësi të shumta për ekspertë dhe specialistë funksionalë dhe të mbështetjes në funksione të ndryshëm anembanë botës.
 
 
Të diplomuar
Si i diplomuar ose ai që fillon karrierën, do t’ju jepet shansi për të bërë një ndryshim, që nga fillimi.
 
 
Administrata dhe profesionistët
Bashkohuni me ekipin tone në administratë ose si një profesionist dhe plotësoni ambicjet e karrierës tuaj nëpërmjet rrjeteve tanë ndërkombetarë dhe mundësive tona botërore të ndryshme.