Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Gjeni një punë që ju përshtatet dhe bashkohuni me ekipin tonë.

Kërkoni për punë në DHL. Ne mezi presim që të marrim aplikimin tuaj.

DHL ofron një sferë të gjërë mundësish për karrierë në nivele të ndryshëm në të gjithë botën. Si një punonjës ju do të keni mundësinë për të zhvilluar veten tuaj personalisht dhe profesionalisht përmes punës së suksesshme si ekip. Së bashku ne ndërtojmë një ndërmarrje për të cilën ne mund të jemi me të vërtetë krenarë.

Merrni inciativën dhe kërkoni për vende puneExternal Link / New Window që janë të përshtatshëm për ju.

Ju gjithashtu mund të vendosni agjentin tuaj të kërkimit personal të punëve që të informohet automatiskisht për punë që ju përshtaten ose që janë të disponueshme përmes e-mailit.