Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Përjetoni të ardhmen tuaj

Një stazh ose rol profesional i kualifikuar në një mjedis dinamik dhe ndërkombëtar – kjo është mënyra sesi të filloni një karrierë të suksesshme.

Nuk është kurrë shumë herët për të filluar planifikimin e një të ardhme të suksesshme. Si një student, ju ofrojmë mundësinë për të fituar përvojë fillestare në botën e vërtetë të një ndërmarrje botërore dhe të bëni kështu hapat e parë drejt të ardhmes tuaj profesionale.
Në një nivel botëror, DHL ofron programe të ndryshëm të vendit të punës:

Filloni me ne!

DHL siguron një sferë të gjërë të mundësive të karrierës anembanë botës për studentët.

Gjeni mundësinë e duhur për ju duke shqyrtuar faqen e PunëveNew Window tona ose duke marrë pjesë në një nga programet tanë.