Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Profili i DHL Albania

Informacion i plote mbi DHL Albania. Ketu do te gjeni adresat e zyrave, rregullat dhe udhezimet mbi transportin, pikat ku mund te dorezoni dhe terhiqni dergesat DHL Express, fakte te rendesishme mbi vendin dhe jo vetem kaq!

Fakte Historike mbi DHL ne Shqiperi

DHL Article
Faqe: www.dhl.alExternal Link / New Window

Fakte Historike mbi DHL ne Shqiperi:

  • DHL ka filluar operimin ne Shqiperi ne 1991
  • DHL eshte prej kohesh kompania me e madhe e transportit ekspres ne Shqiperi
Me shume fakte te rendesishme