Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Fakte te Rendesishme: Shqiperi

  • DHL filloi operimin ne Shqiperi ne 1991 nepermjet nje marreveshje agjensie, dhe u regjistrua si kompani me vete ne Shkurt te 1993.
  • DHL-ja eshte ne menyre te dukshme kompania me e madhe ekspres ne Shqiperi. Drejtoria e Pergjithshme dhe terminali i operimit eshte ne Tirane, kryeqytetin e vendit.
  • Me avionin e saj te dedikuar qe operon çdo dite ne Shqiperi, me skuadren e saj te veprimeve doganore, me stafin profesionist, teknologjine dhe sistemet standarde te DHL-se, me nje rrjet te gjere brenda vendit me me shume se 20 zyra dhe Pika Sherbimi ne vend, pjese e rrjetit global te DHL-se, ajo ju jep sherbim ekpres te sigurte, te besueshem dhe te shpejte ne Shqiperi.
  • Perveç sherbimeve ekspres, DHL Albania gjithashtu ka standarde te larta te sherbimit ne transportin ajror (Air Cargo), tokesor (Freight), transportin oqeanik (Ocean Freight), si edhe sherbime logjistike, per klientet e saj lokale, apo kompanive te huaja qe operojne ne Shqiperi.