Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Import Express Online

Mbani në kontroll dorëzimet e dërgesave tuaja të importit me mjetit tonë më të ri të menaxhimit të dërgesave-një monedhë, një kompani, një zgjidhje e thjeshtë.
Përdorimi i DHL Import Express është bërë më i thjeshtë! DHL Import Express Online i ri ju jep kontroll të plotë të importeve tuaja—kudo që ndodheni, direkt nga Interneti. Lejon si importuesit dhe dërguesit të përgatisin dhe menaxhojnë me shpejtësi dhe siguri proçesin e dërgesës së tyre.
Përdorimi i DHL Import Express është bërë më i thjeshtë! DHL Import Express Online i ri ju jep kontroll të plotë të importeve tuaja—kudo që ndodheni, direkt nga Interneti. Lejon si importuesit dhe dërguesit të përgatisin dhe menaxhojnë me shpejtësi dhe siguri proçesin e dërgesës së tyre.