Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Udhezues mbi Transportimin e Mallrave te Rrezikshme

DHL Express ka pervoje te dallueshme ne transportin e Mallrave te Rrezikshme. Mesoni me shume mbi kushtet dhe rregullat per tu siguruar nese dergesat tuaja jane “te pelqyeshme” per tu derguar.

Transportimi i Mallrave te Rrezikshme

DHL-ja eshte themelues i transportit te Mallrave te Rrezikshme dhe si nje kompani lider i transportit dhe logjistikes, DHL Express ndjek me perpikmeri rregullat si me poshte:

  • IATA per transport ajror, e aplikueshme per te gjitha vendet qe punojne ne baze te rregullave ICAO dhe cdo linje tjeter qe punon ne baze te rregullave IATA
  • ADR per transport rrugor, e aplikueshme per te gjitha vendet qe kane adoptuar konventen ADR ne legjislacionin e tyre si dhe brenda Europes.
  • Dërguesit janë përgjegjës për të konfirmuar nëse dërgesat e tyre me mallra të rrezikshme do të transportohen nga ajri apo toka dhe të përgatisin dërgesën në përputhje me mënyrën e transportit.
Nese nuk jeni i sigurte se cilat rregulla i pershtaten rastit ne fjale, ju lutemi kontaktoni Sherbimi me Klientin dhe kerkoni te flisni me ekspertin lokal mbi Mallrat e Rrezikshme.