Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Waybill-et Ekspres – Siguroni Saktësi për Dorëzim të Shpejtë

Për çdo dërgesë ekspres që ju nisni me DHL, duhet të plotësohet një Waybill – kjo ndihmon dorëzimin në kohë, të saktë e të sigurt.
Për të plotësuar në mënyrë sa më të saktë, me kosto efektive dhe shpejt, ne ju rekomandojmë të dërgoni onlineExternal Link / New Window.

Perse me nevojitet Fatura Ajrore (AWB)?

  • I tregon DHL-së destinacionin e dërgesës, çfarë shërbimi kërkoni dhe si dëshironi të paguani.
  • Ju shpjegon juve termat dhe kushtet mbi të cilat ne ofrojmë shërbimin tonë. Ju lutemi t’i lexoni me kujdes ato, sepse ato kufizojnë dhe në disa raste përjashtojnë përgjegjësinë tonë.
  • Ju ofron dëshminë e dërgesës, me një numër unik të cilin mund ta përdorni në faqen tonë të internetit për të gjurmuar dërgesën tuaj.
  • I tregon Doganës çfarë përmban dërgesa juaj, në mënyrë që të zhdoganohet shpejt dhe të ecë më shpejtësi drejt destinacionit final pa vonesa.
Kur ju dërgoni onlineExternal Link / New Window, ne ju drejtojmë në hapat e plotësimit të Waybill-it të saktë.