Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Dërgo Sot Online!

Shpejt dhe lehtë krijoni dhe menaxhoni dërgesat e juaja online.

Çfarë është DHL Web Shipping?

DHL Web Shipping është zgjidhje transporti online që ju ndihmon të menaxhoni dërgesat tuaja ekspres. Ju mund të printoni etiketa, të programoni pick up-e me korrierin, të ruani adresa, të gjurmoni adresat tuaja dhe shumë më tepër.
Nëse ju nevojitet shpejtësi dhe saktësi, DHL Web Shipping do të thjeshtësojë procesimin e dërgesës suaj dhe eliminojë dokumentacionet manuale. Kjo zgjidhje, është ideale për kompanitë e vogla dhe ato me madhësi mesatare, menaxherë zyrash, recepsionistë, persona që udhëtojnë për biznes ose këdo që mund të jetë në lëvizje. DHL Web Shipping është e lehtë për tu përdorur dhe nuk nevojitet trajnim për ta përdorur.
Klientët që kanë numër llogarie tek DHL, mund të regjistrohen dhe të fillojnë të transportin e dërgesave të tyre online. Programimi i një dërgese, zgjat vetëm një minutë, pra pse të presësh? Filloni të kurseni kohë dhe para nga sot!

Çfarë ju nevojitet për të filluar transportin online

  • Numër llogarie DHL
  • Adresë email-i, e cila shërben si login-i juaj gjithashtu
  • PC me akses në internet
  • Web browser (Internet Explorer 6.0 ose më i lartë, Firefox 4.0 ose më i lartë)
  • Laser printer