Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Zgjidhje për Dërgesat e Kthimit

Përgatitja e dërgesave të kthimit është e thjeshtë me anë të zgjidhjeve tona online! Ideale për produktet e tregtisë me pakicë, dokumenta konfidenciale dhe kthimet e riparimeve, ne ofrojmë opsione fleksibël për etiketat e kthimit.

Opsionet e dërgesave të Kthimit për Klientë me numër Llogarie në DHL

Printoni Etiketat
  • Përgatisni, printoni dhe përfshini etiketat e kthimit në dërgesat që nisni
  • Ndërsa krijoni dërgesa online, ju mundeni gjithashtu të printoni etiketat e transportit të kthimit, dokumenta Doganore dhe gjithashtu instruksione për dërgesën e kthimit për t’i përfshirë në dërgesën tuaj.
Instruksione me Email
  • Dërgoni me email dokumentat e kthimit dhe instruksione për dërguesit
  • Thjesht dërgoni me email etiketën e kthimit, instruksionet e dërgesës dhe dokumentacionin e faturës Doganore tek dërguesit tuaj me anë të një linku në mënyrë që ata të programojnë një pick-up.