Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Logjistika

Transporti Freight, magazinimi dhe shperndarja, zgjidhje supply chain-Ne i mbulojme te gjitha. Ja perse ne jemi specialistet me te medhenj te logjistikes.
 
Transporti Freight
Partneri juaj i logjistikes, teper i madh, per çfaredolloj transporti, sherbim ne çdo vend te botes me ajer, det, toke dhe tren, si dhe i afte t`i ofroje klienteve te saj vemendjen qe meritojne.
 
 
Dogana, Siguria dhe Siguracioni
Me zyrat tona te pakrahasueshme te agjensive doganore ne gjithe rrjetin tone, ne arrijme te kuptojme me mire se askush tjeter veshtiresite e tregtise se jashtme.
 
 
Zgjidhje te Sektorit Industrial
Fokusi i DHL-se ne sektore te zgjedhur industrial do te thote perfitim ndaj klientit te cilet punojne me specialiste-jo vetem ne logjistike, por edhe ne tregjet e tyre te veçanta. Me zgjdhjet tona ne sektoret lider te industrise, ne i sigurojme klienteve tane avantazhe te verteta konkuruese.
 
 
Magazinimi dhe Shperndarja
Ne cilindo sektor industrie qe operoni, DHL-ja ju siguron veprime te dedikuara magazinimi dhe shperndarjeje per t`i ardhur ne ndihme premtimeve tuaja te sherbimit.
 
 
Zgjidhje Supply Chain
Si specialisti me i madh i logjistikes, ne ofrojme sherbime te pakrahasueshme supply chain te pershkruara ne shkallen tone globale dhe lokale per t`ju dorezuar vlera permes sherbimit supply chain.
 
 
Zona e Klientit
Mire se erdhet ne zonen e klientit. Ketu do te gjeni cdo gje qe keni nevoje mbi mjetet e gjurmimit te transportit tuaj, njoftime dhe informacionet me te fundit.