Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Dogana, Siguria dhe Siguracioni

Me zyrat tona te pakrahasueshme te agjensive doganore ne gjithe rrjetin tone, ne arrijme te kuptojme me mire se askush tjeter veshtiresite e tregtise se jashtme.
Agjensite tona efikase doganore, zhdoganimi dhe sherbime doganore jane te ndertuara per t`ju zgjidhur pune nga i gjithe procesi i komplikuar doganor. Perveç transportit te njetrajtshem te mallrave tej kufijve, ne ofrojme nje siguri te plote ne mjediset ku punojme si dhe ofrojme siguracion kundrejt ngjarjeve te paparashikuara.