Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Na kontaktoni

DHL-ja mund te transportoje çdo artikull ne çdo vend, duke siguruar qe malli juaj te transportohet pa vonesa ne dogane dhe ne çdo kufij. Zgjidhjet tona te veçanta jane bazuar ne eksperiencen tone te pakrahasueshme, per t`ju siguruar qe ne nuk leme pas dore asnje gje.
I çfaredo lloj biznesi, ju do te keni nje kontakt te vetem, i afte per kordinimin e operimit te integruar logjistik.
Thjesht plotesoni formen e kontaktit si me poshte dhe nje ekspert i DHL-se do t`ju pergjigjet sa me shpejt te jete e mundur.

Mund te telefononi ne numrin e telefonit: 0035542227667

Te gjitha fushat e shenjuara me (*) jane te detyrueshme.
Lutemi shkruani te plote numrin tuaj te telefonit duke vendosur kodin e shtetit dhe te qytetit, si per shembull +355 4 2406666 per DHL Tirane, Shqiperi.
Ju lutemi na siguroni sa me shume deteje te mundshme, ne menyre qe te na ndihmoni t`ju pergjigjemi me efikasitetin me te mundshem.

Keni dy ose më shumë dërgesa në muaj? *

Keni dy ose më shumë dërgesa në muaj?
Nëse doni të mësoni më tepër se si DHL-ja i përdor të dhënat tuaja personale, ju lutemi të lexoni Deklaratën tonë të Mbrojtjes së të Dhënave.