Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Customs Services

Jeni plotësisht konform rregullave?

Tregtia ndërkombëtare dhe panorama e normativave doganore janë duke ndryshuar me shpejtësi, dhe logjistika globale po has sfida madhore:

  • Globalizimi dhe zgjerimi i tregtisë ndërkombëtare: krijimi i partneritetit me operatorë logjistikë që kanë ekspertizë nëpër zona të ndryshme gjeografike.
  • Kërkesë e rritur për shkëmbimin e të dhënave elektronike: të tilla si njoftimi paraprak mbi dërgesën dhe shpërndarja e të dhënave të përputhjes.
  • Tendencë globale drejt një impakti riskoz: kërkohet nga tregtarët të ndajnë detajet e dërgesave të tyre në çdo kohë të caktuar, si para ngarkimit, para nisjes dhe para mbërritjes.
  • Ndërgjegjshmëri e rritur mbi rregullat dhe përputhjen doganore: tashmë po kthehet në një çështje në nivel bordi dhe një fokus thelbësor mes kompanive ndërkombëtare tregtare.
  • Rritje e penalitete për mos-përputhje: me një impakt të drejtpërdrejtë mbi logjistikën dhe financat thelbësore të klientëve.
Në këtë kontekst, Agjenti Doganor me aftësinë për të zvogëluar komplikimet, ju ofron një avantazh konkurrues të vërtetë.

Zgjidhja jonë për ju:

Shërbime Agjensie Doganore
Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të cilat sigurojnë aktivitete tregtare uniforme, konsistente dhe të përputhshme me normativat doganore, duke mbështetur kompaninë tuaj nëpërmjet shmangies së vonesave, gjobave dhe penaliteteve.

Shërbime Konsultimi për Doganat dhe Tregtinë
Konsulentët tanë doganorë mund të shqyrtojnë logjistikën tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e veprimeve doganore, përmirësuar detyrimet, identifikimin e zonave me risk potencial dhe përmirësimin e kontrolleve dhe procedurave të brëndshme për të maksimizuar konformitetin e brendshëm.


Pse duhet të zgjidhni DHL CUSTOMS SERVICES:

Falë ekipeve tona lokale të ekspertëve dhe në shkallë globale, ne lehtësojmë veprimet doganore duke ofruar një zgjidhje të vetme për të gjithë nevojat tuaja.