Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Siguracioni i Sherbimit Road Freight

Çdo vit, vetem ne Europe humbin ose vidhen mallra me vlera te larta, miliarda euro. Pavaresisht nga cilesia dhe performanca e zgjidhjeve qe ofron transporti DHL Freight, dergesat e demtuara dhe te humbura mund te ndikojne ne marredhenie me klientet tane si pasoje e ketyre shkaqeve te jashtme.

Ne Europe pergjegjesia e sherbimit te transportit tokesor eshte e limituar nga rregullat e CMR (Convention on the Contract for the International Carriage of Goods by Road). Sidoqofte, edhe ne rast vjedhjeje apo humbjeje ky limit i ofruar nuk justifikon vleren e duhur te mallrave.

Sherbim plotesues i Transportit DHL Freight bazuar ne kerkesen tuaj eshte edhe sigurimi i mallit. Kjo ju jep mbrojte financiare kundrejt riskut te humbjes fizike apo demtimit te mallrave per shkaqe te jashtme. Ne kete menyre, te gjithe klientet qe perdorin sherbimin e Sigurimit te Mallit me DHL mund te reduktojne mjaftueshem impaktin financiar qe mund te lidhen nga keto raste fatkeqe.