Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Siguria e Transportit

Si pjese e perpjekjeve tona per te themeluar kulturen e nje sigurie te vertete, DHL-ja eshte kompania transportuese e pare me nje departament sigurie, si dhe nje nder te paret qe ka fituar çertifikaten Customs Trade Partnership Against Terrorism, C-TPAT (Partner i procesit doganore kunder terrorizmit) nga Dogana e SHBA-se dhe Agjensia e Mbrojtjes se Kufijve. Autoritetet e SHBA-se i kane vleresuar programet tona si “best practice” te C-TPAT.
Ne arrijme te drejtojme sigurine e transportit permes dhomes globale te raportimit te incidenteve si dhe ndermjet 100 vendeve te tjera te nje sigurie te larte, pra, me teper se gjithe industria e transportit dhe logjistikes. Perfitimet arrihen nga komunikimi i vazhdueshem me autoritetet lokale dhe nderkombetare. Ne perdorim teknologjine me te fundit qe mallrat tuaja te jene te mbrojtura.