Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Na Kontaktoni

DHL-ja eshte e apasionuar drejt avantazheve konkurruese te klienteve te saj duke i shfaqur produktet e tyre ne treg me shpejtesi dhe efikasitet. I çfaredolloj permase, klientet tane mund te mbeshteten te ne per çdo kerkese e transportit global si dhe atyre lokal, per t`i sherbyer me efikasitet e duhur ne çdo hallke te biznesit te tyre.
Per te parashtruar nje tender, apo per te kerkuar informacion te metejshem te sherbimeve tona, thjesht plotesoni formen e kontaktit si me poshte dhe nje ekspert i DHL-se do t`ju pergjigjet sa me shpejt te jete e mundur.

Mund te telefononi ne numrin e telefonit: +355 4 2406666

All fields marked with an asterisk (*) are mandatory.
Please indicate your telephone number with a country code, e.g. +1 800 225 5345 for US.
Please give us as much detail as possible, in order to help us respond in the most efficient manner possible.

Please check this box

Please check this box
If you would like to learn more about how DHL uses your personal data, please read our Data Protection Statement.
Te gjitha fushat e shenjuara me (*) jane te detyrueshme.
Lutemi shkruani te plote numrin tuaj te telefonit duke vendosur kodin e shtetit dhe te qytetit, si per shembull +355 4 2406666 per DHL Tirane, Shqiperi.
Ju lutemi na siguroni sa me shume deteje te mundshme, ne menyre qe te na ndihmoni t`ju pergjigjemi me efikasitetin me te mundshem.
Nëse doni të mësoni më tepër se si DHL-ja i përdor të dhënat tuaja personale, ju lutemi të lexoni Deklaratën tonë të Mbrojtjes së të Dhënave.