Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Sherbimi Lead Logistics Provider (LLP)

Sherbimi Lead Logistics Provider (LLP) eshte sigurimi dhe drejtimi i furnizimeve ne te gjithe boten per suksesin e biznesit tuaj dhe pergjigjes ne çdo kohe te kerkesave te klienteve. Ne e arrijme kete me ane te: – rritjes se vazhdueshme dhe reduktimit te kostos, paraqitjes se proceseve logjistike dhe optimizimit te rrjetit te logjistikes.

Përfitimet kryesore:

  • Reduktim te kostove operative, ne shperndarje, transport, prokurime dhe staf
  • Zvogelim te kapitalit aktiv, pasi reduktohet inventari dhe cikli i porosive tuaja
  • Reduktim te kapitalit tuaj fiks, pasi rrjeti juaj behet me shume fleksibel dhe ju gezoni perdorim te larte te aseteve
  • Kjo do te thote rritje te cilesise se produktit, gatishmeri dhe performance te sherbimit me klientit, reduktim te kapitalit investues, rritje te fitimit dhe bashkepunimit me partnere te tjere.