Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
DHL OCEAN SECURE

DHL OCEAN SECURE

VIZIBILITET DHE KONTROLL I RRITUR
Zbulo më shumë

Transporti i Ngarkesave

Një partner logjistike i madh mjaftueshëm për të realizuar dorëzimin e ngarkesave të çdo lloji, në çdo vend nëpërmjet ajrit, oqeanit, me rrugë ose hekurudhë, por në gjendje tu ofrojë klientëve të saj kujdesin personal që u nevojitet. Mirësevini në DHL.


Zbulo më shumë mbi ofertat tona rajonale të Transportit me Rrugë dhe Hekurudhë

Europa, Afrika dhe Lindja e Mesme
Paqësori AziatikExternal Link / New Window