Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Menaxhimi i Transportuesit dhe Transportit të Dedikuar

Jeni i sfiduar nga logjistika juaj dhe menaxhimi I transportit ashtu si dhe nga kostot e larta dhe shikoni për burime të jashtme? Mos shikoni më.

Zgjidhjet tona të menaxhimit të transportit dedikuar ju ofrojnë ekspertizën, burimet dhe vizibilitetin që ju nevojitet, me një kosto të menaxhueshme.

Përfitimet kryesore:


  • Menaxhim I transportuesve, menaxhim i flotës së dedikuar ose kombinimi I të dyjave
  • Strategji rrjeti e dizenjuar dhe modeluar veçanërisht sipas specifikimeve dhe volumeve të transportit tuaj
  • Të gjithë mënyrat e transportit – ajër, oqean, rrugë, hekurudhë
  • Shërbime ekspres
  • Pakësoni kapitalin e punës suaj për t’i bërë kostot tuaja fikse të variueshme
  • Shërbim për kullë kontrolli
  • Trajtim për mallrat e rrezikshme dhe dërgesa jashtë standartit