Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
DHL OCEAN SECURE

DHL OCEAN SECURE

VIZIBILITET DHE KONTROLL I RRITUR
Zbulo më shumë

Ocean Freight

Nëpërmjet gamës së gjerë të produkteve Ocean Freight të cilat përfshijnë tipe të ndryshme paisjesh dhe shërbimesh konsolidimi, ne sigurojmë që ngarkesa juaj të arrijë në vendin e duhur, në kohën e duhur dhe me kosto efiçente. Ne punojmë me shumë transportues të transportit me oqean, duke përfshirë aleancat kryesore të transportuesve me hapësira të planifikuara mbrojtjeje nga secili port kontenierësh në botë për të ofruar besueshmëri.

Opsione të tjera Shërbimi për tu konsideruar: