Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL OCEAN CONNECT – Ngarkesë Kontenier i Paplotë (LCL)

Duke operuar në rrjetin tonë të brendshëm ne krijojmë lidhjet mes ngarkesave Kontenier i Paplotë (LCL) me gjithë portet më të mëdha të kontenierëve në botë. Fluturimet e programuara menaxhohen gjatë gjithë proçesit për të garantuar përmbushjen e afateve dhe premtimeve të klientëve.

DHL OCEAN CONNECT (LCL) Video